Terug

Shieldmaiden

27 jaar uit Europa

10
Supergeil Score uit 12 beoordelingen
symbol heart
Leeftijd: 27
Haarkleur: Blond
Talen: Engels, Frans, Dutch
Cup: C
SEX PREFERENCE: Bisexueel
Land: Europa
Figuur: M
Sterrenbeeld: Ram
Laatste keer online: 21-05-19

Beschrijving:
Hallo. Ik weet niet wat ik over mezelf moet vertellen) Ik hou ervan om onafhankelijk te zijn, ik ben sterk van geest, met een goed gevoel voor humor, soms kan ik slim zijn) Ik heb een rijke levenservaring, maar vaak heb ik niet genoeg tijd voor mijn persoonlijke leven, dus ik ben hier ... Misschien ben ik hier en omdat er veel teleurstellingen onderweg waren en ik het zat was om fouten te maken. Ik wil met je nog een emotie, een ander gevoel ... Ik wil de andere kant van de mens kennen, om je te begrijpen, in algemeen gedrag, in algemene stemming. Ik wil waarschijnlijk veel, maar het is het proberen waard)

Online:
Meestal ben ik hier van 's morgens tot' s middags. Maar als je me op een ander moment wilt zien, vertel me erover en ik zal proberen voor jou te zijn.

Shows:
Pijpen, Op zijn hondjes, Fetish, Tieten neuken, Stripshow, Dansen, Voeten

Ik hou van:
Ik hou van sterke koffie, ik ben dol op het aroma in de ochtend. Ik hou van regenachtig weer, voor mij is het meer romantisch. Ik hou van mannen zelfverzekerd, met een goed gevoel voor humor. En wat vind jij leuk?

Ik hou niet van:
Geen enkel negatief. als je in een slecht humeur bent, waarom zou ik dat ook zijn? Ik denk dat delen alleen positieve emoties nodig heeft, om ons heen en zoveel slechte dingen ...

Mijn Foto's & Video's

Vergelijkbare cammers

girl sensualice (28) Toy symbol heart NU LIVE NIEUW CHAT NU
girl FlawlessLady (33) Toy symbol heart NU LIVE NIEUW CHAT NU